Wie zijn de artiesten van Klear

Samen beschikken Veerle en Arie over een karrenvracht een kennis en kunde.

De passie straalt af van hun werk, en het verhaal van Klear groeit nog elke dag.

Arie begon zijn carrière als smid. Hij voerde tal van verbouwingen uit en legde installaties voor gas en centrale verwarming aan. Het lot wilde dat hij op 55-jarige leeftijd een andere richting insloeg: hij volgde  een resem opleidingen tot glazenier, en startte zijn eigen bedrijfje in Breskens (Zeeuws-Vlaanderen), ook hij woonde internationale workshops bij in Nederland, Frankrijk, Tsjechië en Duitsland.

Maar het echte verhaal? Dat begon pas toen hij Veerle leerde kennen.

Arie houdt zich bij Klear vooral bezig met het technische aspect. Zo verzorgt hij de metingen en natuurlijk ook al het benodigde metaalwerk, en neemt hij ook het zandstralen voor zijn rekening.

Veerle volgde een opleiding sierkunsten aan de kunsthumaniora van het middelbaar onderwijs. Bij Syntra-West haalde ze haar diploma van glazenier, en later voegde ze hier ook een diploma van Meester in de Warme Glastechnieken aan toe. Ze volgde internationale workshops in Nederland, Frankrijk, Tsjechië en Duitsland om haar metier verder te ontwikkelen.

Nadat ze bij Unizo het kwaliteitslabel HIB (Handmade in Belgium) behaalde, startte ze In 2013 als zelfstandige glazenier. In 2016 won Klear de Moorsleedse Ondernemersprijs voor beste start-up, en een jaar later ontving Veerle een nationaal label voor erkend ambacht.

Naast haar werk bij Klear geeft Veerle sinds 2017 ook opleidingen aan Syntra-West.

Samen beschikken Veerle en Arie over een karrenvracht een kennis en kunde. De passie straalt af van hun werk, en het verhaal van Klear groeit nog elke dag. Wilt ook u een pareltje van Klear in uw woning of bedrijf?

Contacteer ons dan snel voor een vrijblijvend gesprek!

Hebt u vragen? Wilt u een offerte?
Meer informatie over een van onze diensten?

Twijfel dan niet, neem contact op met ons via ons contactformulier! Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk van antwoord te dienen.
Contacteer onsBel ons
  Esenweg 210
8600 Esen - Diksmuide
  0473 11 16 85
  info@glasinloodatelier.be

Klear Glasatelier

Adres Iepersestraat 4
8890 Moorslede
Telefoon 0473 11 16 85
E-mail info@glasinloodatelier.be